Gelet op de exit-strategie van de overheid om de corona-maatregelen af te bouwen maakt ook Equide zich op om opnieuw een versnelling hoger te schakelen. Equide bleef deze hele periode beschikbaar voor spoedgevallen in onze eigen kliniek en in de partnerklinieken in Bel...

NL: BELANGRIJK

(English version underneath)

Naar aanleiding van de zich snel ontwikkelende pandemie tgv van het nieuwe Corona-virus en de geassocieerde aandoening (Covid-19) heeft Dierenartsenpraktijk Equide hetvolgende besloten:

1. Alle niet-dringende afspraken op l...

September 16, 2019

Today I would like to mention a major issue in our profession; suicide. Not because I like to complain but because I'm seriously worried for my profession, my colleagues and their health.

I recently read a post by an American veterinarian - Erin Wilkins -  who just lost...

August 31, 2019

Although summer is still around you can already sense a little hint of fall in the air. This picture is taken at the entrance of our clinic this morning. We still feel hughly privileged to be able to work in this magnificent setting.

It's been a while since we post...

NL:

De afgelopen weken hebben we een aantal lezingen georganiseerd in ons nieuwe praktijkgebouw. Dit om onze klanten en paardenhouders kennis te laten maken met onze nieuwe faciliteiten en tandheelkunde bij paarden anno 2019.

Naar aanleiding van wat commotie over 'bitfit...

January 21, 2019

NL:

Net terug van het eerste congres van de 'Nordic College of Equine Dentistry' te Söderköping, Zweden. Met een publiek van ca. 100 dierenartsen uit 10 verschillende landen hadden we een schitterend internationaal gezelschap!!

Naast medeorganisator presenteerden we enke...

January 11, 2019

Na de 'what we did last summer' post is dit blogbericht helaas iets minder luchtig. 

In 2018 legden we 65. 000 km af van en naar onze klanten.  

De gemiddelde snelheid bedroeg 60km/u, dat betekent een slordige 1080 uur op jaarbasis (20 uur op weekbasis) in de a...

January 5, 2019

Afgelopen zomer (en bij uitbreiding de afgelopen 2 jaar ;-)) hebben we hard gewerkt aan de verbouwing van een oud gebouw tot 'high-tec' tandartskabinet voor paarden. Dit is de eerste praktijk in de Benelux met dergelijke setting. 

De grootste werken zijn nu achter de ru...

December 26, 2018

Na enkele jaren van een statische (-lees: verouderde-) website besloten we om onze website in een nieuw jasje te steken en meteen dynamischer te maken. Naast de informatie op de site zal ook af en toe een bericht verschijnen op deze blog en op de facebook-pagina. Na ee...

December 24, 2018

We wensen jullie een zalig Kerstmis en fijne feestdagen toe. Ons goede voornemen voor 2019 is alvast beslist; weer wat meer nieuws op deze pagina brengen. De komende dagen en weken volgen alvast enkele updates. We hebben immers heel wat nieuws...

Maar eerst en vooral; g...

Please reload

Uitgelichte berichten

What we did last summer(s)...

January 5, 2019

1/1
Please reload

Recente berichten

August 31, 2019

December 24, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags