Over ons

[Equidae - Lat - 'Paardachtigen'] [EQUIDE = EQUIne + DEntistry]Dierenartsenpraktijk Equide verwelkomt u en uw paard graag in zijn state-of-the-art kliniek te Schaffen (Diest). Hier kunnen wij u de ruimste diensten aanbieden in de best mogelijke setting.

Aangezien de kliniek speciaal gebouwd is voor tandheelkundige behandelingen bij paarden, is dit de plek waar u en uw paard zich het meest op hun gemak zullen voelen.

De praktijk is uitgerust met alle apparatuur die nodig is voor de behandeling van uw paard en onze faciliteiten zijn ultramodern.

Er zijn ook stallen beschikbaar die gebruikt kunnen worden voor of na de behandeling of voor eventuele hospitalisatie.

Wij beschikken ook over een op maat gemaakte behandelingsbox voor de allerkleinste pony'sDierenarts Wouter Demey


Assistente Sien Pauwels

Sinds 2018 maakt Sien deel uit van het Equide-team. Ze studeerde af in 2010 als dierenartsassistente. Meteen na haar studies is ze als assistente beginnen werken in de kleine huisdieren sector waar ze zich vooral toelegde op de verzorging van de patiƫnten en de algehele organisatie in de hospitalisatie, het werk aan de balie en stockbeheer. In onze praktijk is Sien verantwoordelijk voor de planning en administratie. Ze assisteert regelmatig ook mee met de behandelingen op de kliniek.Assistente Alyssa Edom

Alyssa versterkt ons team sinds 2020. Na een eerste opleiding in toerisme, vervolledigde ze in 2015 haar opleiding tot dierenartsassistente. Hierna is ze aan de slag gegaan in een paardenkliniek en groeide ze door tot hoofdassistente van het operatiekwartier. Bij Equide assisteert ze Wouter met de behandelingen zowel op locatie als in de kliniek. Ze is verantwoordelijk voor het beheer van het instrumentarium en houdt onze website en social media up-to-date.

equide dierenartsenpraktijk paardentandartsequide dierenartsenpraktijk paardentandarts


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x