Welcome back! Equide is launching a brand new website!

Na enkele jaren van een statische (-lees: verouderde-) website besloten we om onze website in een nieuw jasje te steken en meteen dynamischer te maken. Naast de informatie op de site zal ook af en toe een bericht verschijnen op deze blog en op de facebook-pagina. Na een periode van 'internet-stilte' is er veel nieuws te vertellen over de ontwikkelingen binnen Equide en bij uitbreiding binnen tandheelkunde bij paarden. We kijken er naar uit dit met jullie te delen, leuk dat je ons volgt & tot snel!

To my foreign clients and followers a brief summary ;-)

We just launched a new and far more interactive website which we soon will translate in English and French. We aim to provide you accurate information, latest news and developments within both Equide and the field of equine dentistry. A warm welcome and hope to see you soon!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Zoeken op tags
Archief

info@equide.be

0032 13 220 220

0032 495 548 548

unnamed.png

Dierenarts Wouter Demey

BV Dierenartsenpraktijk Equide

Stappersestraat 3

B3290 Schaffen (Diest)

België

BTW: BE 0672 549 302

© 2018 - Dierenartsenpraktijk Equide

Alle beeld- en tekstmateriaal zijn
auteursrechtelijk beschermd