Team

[Equidae - Lat - 'Paardachtigen'] [EQUIDE = EQUIne + DEntistry]Dierenartsenpraktijk Equide verwelkomt u en uw paard graag in zijn state-of-the-art kliniek te Schaffen (Diest). Hier kunnen wij u de ruimste diensten aanbieden in de best mogelijke setting.

Aangezien de kliniek speciaal gebouwd is voor tandheelkundige behandelingen bij paarden, is dit de plek waar u en uw paard zich het meest op hun gemak zullen voelen.

De praktijk is uitgerust met alle apparatuur die nodig is voor de behandeling van uw paard en onze faciliteiten zijn ultramodern.

Er zijn ook stallen beschikbaar die gebruikt kunnen worden voor of na de behandeling of voor eventuele hospitalisatie.

Wij beschikken ook over een op maat gemaakte behandelingsbox voor de allerkleinste pony'sWouter Demey

Dierenarts

Wouter Demey studeerde diergeneeskunde af aan de uGent in 2008 en voltooide een internship bij paardenkliniek De Morette. Van 2010 tot 2015 werkte hij als paardenarts in Nederland. Al meer dan 10 jaar richt hij zich volledig op tandheelkunde bij paarden, met uitgebreide training in binnen- en buitenland. Hij doceert tandheelkundige cursussen en is lid van diverse beroepsorganisaties. Wouter is ook bestuurslid van de Nordic College of Equine Dentistry (NCED).

Sien Pauwels

Dierenartsassistente

Sinds 2018 maakt Sien deel uit van het Equide-team. Ze studeerde af in 2010 als dierenartsassistente. Meteen na haar studies is ze als assistente beginnen werken in de kleine huisdieren sector waar ze zich vooral toelegde op de verzorging van de patiƫnten en de algehele organisatie in de hospitalisatie, het werk aan de balie en stockbeheer. In onze praktijk is Sien verantwoordelijk voor de planning en administratie. Ze assisteert regelmatig ook mee met de behandelingen op de kliniek.

Alyssa Edom

Dierenartsassistente

Alyssa versterkt ons team sinds 2020. Na een eerste opleiding in toerisme, vervolledigde ze in 2015 haar opleiding tot dierenartsassistente. Hierna is ze aan de slag gegaan in een paardenkliniek en groeide ze door tot hoofdassistente van het operatiekwartier. Bij Equide assisteert ze Wouter met de behandelingen zowel op locatie als in de kliniek. Ze is verantwoordelijk voor het beheer van het instrumentarium en houdt onze website en social media up-to-date.

Renee Van Houdt

Dierenartsassistente

Renee studeerde af als dierenartsassistente in juni 2023 na praktijkervaring in een paardenkliniek. Sinds november 2023 werkt ze bij Equide, waar ze cliƫnten ontvangt, assisteert bij behandelingen en nauw samenwerkt met collega's Wouter en Alyssa om optimale zorg te bieden aan paarden. Haar passie voor paarden is bij Equide werkelijkheid geworden.

?

Wil je onze toekomstige collega worden? Aarzel niet om je sollicitatie naar ons te sturen!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x