Op locatie

Equide beschikt over een professionele mobiele setting waardoor veel van de behandelingen ook op locatie kunnen worden uitgevoerd. Het is evenwel niet mogelijk alle ingrepen aan huis uit te voeren. Wenst u een afspraak bij u thuis? Houd dan rekening met volgende aandachtspunten:

- Beperkte plaatsen beschikbaar voor diensten op locatie, ook afhankelijk van de regio. 

- Aanwezigheid vereist van:
* een volwassen persoon, bij voorkeur de eigenaar van het paard
* Een afsluitbare, overdekte ruimte (bijvoorbeeld een wasplaats, een opvoelbox of een stal)
* Bereikbaarheid via een verharde weg en deuropeningen van minimaal 90 cm breedte.
* Stromend water en elektriciteit en het vrij gebruik hiervan.

- Vanwege ons drukke werkschema is het niet mogelijk om tijdens uw afspraak meer  paarden te zien dan afgesproken. Indien er een wijziging is van het aantal paarden of de locatie, neem dan minstens 48 uur op voorhand contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken.

- Denk ook aan de voorrijkosten en de opzetkost van onze mobiele setting. Meer uitleg hierover is te vinden op onze tarievenlijst.

Pas op: Houdt u er rekening mee dat de wachtlijst voor afspraken op locatie bijzonder lang (+6 maanden) is als gevolg van de grote aanvraag. 
Wij kunnen niet langer nieuwe klanten aanvaarden met minder dan 6 paarden die meer dan 10 km van onze praktijk staan (Schaffen) of in een stal waar geen van onze andere cli├źnten aanwezig zijn.
De snelste en voordeligste optie blijft een afspraak op onze praktijk.


Op locatie
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x